Geranium i hagen

Jeg har mange flotte geraniumer i hagen min. Blant favorittene mine er nok de med mørke blader, f.eks. G. pratense Midnight Blue, G. pr. Midnight Clouds, G. pr. Black Beauty og G. pr. Midnight Riter. Jeg liker også veldig godt G. nodosum med sine fine, blanke blader. Nå for tiden går jeg rundt å samler frø fra dem. De som absolutt har produsert mest frø hittil i år er G. pratense Splish Splash og G. nodosum Whiteleaf. Her ser dere bilder av noen av geraniumene mine.

G. pr. Midnight Clouds
G. cinereum Ballerina
G. himayalense Plenum
G. pr. Plenum Caeruleum

G. pr. Midnight Blue

G. macrorrhizum
G. farreri

G. pr. Double Jewel

G. nodosum Clos du Coudray

G. nodosum Whiteleaf

G. pr. Purple-haze

G. pr. Splish Splash
G. soboliferum
G. oxonianum Kathrine Adele

Dette innlegget har 2 kommenta

  1. Anonym

    Nydelige bilder av geranium. Leste din anbefaling av geraniumbok. Den er noe å skaffe seg. Har endelig oppdaget hvor anvendelig og variert denne planten er. Jeg gleder meg til å sette meg mer inn i emnet.

  2. Vårblomst

    Heisan 🙂
    Så hyggelig at du likte bildene. Ja boken kan jeg virkelig anbefale. Det er bare å sende en bestilling/forespørsel til info@forlagetgeranium.dk. Jeg fikk en meget hyggelig melding tilbake fra forfatterinnen av boken. Den kostet i underkant av kr. 400,- inkl. frakt. Lykke til med en flott hobby 🙂

Kommentarfeltet er stengt