Gult er kult, men hvitt er også bra

Jeg kan ikke tenke meg noe mer vårlig enn gult, så jeg ønsker meg masse tidlig blomstrende planter i gult. De første som er i blomst i hagen min er Eranthis cilicica og Iris danfordiae, og de er knallgule :-). Jeg har også noen gule primulaer i knopp, og jeg gleder meg til mine gule Erythroniumer og alle påskeliljene blomstrer.

Iris danfordiae
 Eranthis cilicica er skikkelig smørgul

Men hvite blomster er også en fryd. Denne søte Erythronium calefornicum White Beauty har stått på et kjørlig loft hele vinteren, men nå har jeg satt den ut. Den hadde nok ikke blomstret ennå hvis den hadde stått ute hele vinteren.

Erythronium calefornicum White Beauty

Dette innlegget har 2 kommenta

 1. Mariann

  Om våren er disse gule blomstene veldig velkomne! Da kan det være gult både her og der. Seinere på sesongen er jeg litt mer streng med plasseringen. Min White Beauty har ikke vist seg over bakken enda, så det blir nok en stund til den blomstrer i hagen.
  Ha en fin søndag!

 2. Landbohaven

  Gode billeder af dine smukke gule – hvid- forårsblomster.
  Tak for kigget.
  Ha´ en dejlig dag.

Kommentarfeltet er stengt