Ønskeplanter fra Garden Living :-)

Gleden var stor da jeg oppdaget den nye nettbutikken Garden Living tidligere i vår. De tilbyr et flott utvalg av stauder, og mange av dem er ikke så lette å få tak i andre steder. Jeg mottok en pakke med flotte og friske barrotsplanter for et par dager siden. Flere av dem har jeg ønsket meg lenge, så gjett om jeg ble lykkelig :-).

Plantene som jeg mottok er følgende:
Anemone nemorosa Blue Eyes – ønsket meg lenge
Geranium Blue Sunrise
Geranium Crystal lake – ønsket meg lenge
Podophyllum veitchii (synonym Podophyllum delavayi) – ønsket meg lenge
Pteridophyllum racemosum
Schizocodon soldanelloides ’Kuju’
Shortia uniflora ’Large Type – ønsket meg lenge

Det er litt tidelig å ta bilder av dem ennå, men flere av dem har vokst i løpet av de 2 dagene siden jeg plantet dem, så dette ser meget lovende ut :-). Garden Living yter meget god service, og jeg kan absolutt anbefale dem. Nettadressen finner dere i menyen til høyre.

Dette innlegget har 2 kommenta

  1. MarJE

    Dette er skikkelig lykke å få tak i planter som ein har ønska seg lenge….supert.
    Ha ein fin dag vidare, frå MarJE.

  2. Vårblomst

    Tusen takk MarJE :-). Plantelykke må vel være blant de beste lykker som finnes tenker jeg ;-). Ha en fortsatt fin søndags kveld!

Kommentarfeltet er stengt