Presanger til meg selv

Er det noe jeg virkelig synes er kjekt, så er det å kjøpe vel fortjente presanger til meg selv. Da blir det nesten alltid enten utstyr til hagen, en ny plante eller 2, eller noen frøposer. Passende anledninger er for eksempel til jul eller bursdag, men jeg klarer alltids å finne andre anledninger også ;-). Her ser dere bilder av noen virkelig nyttige hageduppetitter som jeg har anskaffet meg.

Denne flotte vannkannen er jeg virkelig glad for at jeg har anskaffet meg. Den har lang rekkevidde, inneholder 8,8 l, og den dusjer plantene på en skånsom måte. Jeg har kjøpt den fra Garden Living. Den var litt dyr, men jeg synes det har vært verd det 🙂

Flott vannkanne fra Garden Living

Denne dyrkingsklokken kjøpte jeg flere av på et hagesenter i England i fjor sommer. De kostet bare 1,5 pund pr stk. Jeg bruker dem spesielt til å beskytte små planter mot snegleangrep til plantene har blitt større. De har en lufteluke i toppen av klokken, og fungerer supert både til beskyttelse mot snegler og til å skjerme småplantene mot vind og mye regn.

Propagator Bell

Denne lille jordsikten har jeg hatt mye glede av når jeg skal sikte et fint dryss med jord over nysådde frø. Ringene i posen bruker jeg til å feste planter til nettinggjerder eller støttepinner når planter trenger litt ekstra støtte. Disse har jeg også kjøpt fra Garden Living.

Minisikt og ringer til støttepinner