Resultatet av en snartur innom Sotra Hagesenter

Ja nå har jeg endelig opprettet min egen hageblogg, og så får vi se hvordan det går. Spennende blir det i hvertfall for meg :-). Jeg begynner med å presentere mine første planteinnkjøp i april. Det betyr ikke at det er det første plantekjøpet i år, nei langt er i fra, for det begynte jeg allerede med i januar. Og det blir heller ikke det siste plantekjøpet i år, nei.

Bildet viser hva som ble resultatet av handleturen.

Imperata cylindrica «Red Baron»,  Echinacea purpurea «Green Jewel», Artemisia arborescens «Powis Castle»,
Aquilegia x cultorum «Black Barlow», Anemone multifida «Rubra», Panicum virgatum «Shenandoah»,
Iris histrioides «Katharine Hodgkin», 2 stk. Anemone coronaria «Mona Lisa» 

Så er det bare å finne de rette stedene å plante dem. A. c. «Mona Lisa» er ikke vinterherdige, så de må jeg huske å ta inn til vinteren.