Tommy Tønsberg kommer til Fana hagelag tirsdag 24/3 kl. 19.00

Etter 2 meget inspirerende foredrag og fullt hus både i januar og februar satser vi på å fortsette suksessen. Denne gangen har vi invitert Tommy Tønsberg, medeier i Garden Living (http://www.gardenliving.no) og tidligere redaktør i Norsk Hagetidend til å holde et foredrag for oss om ”Skyggetålende stauder”. Garden Living AS er et lite staudegartneri på Holter som drives av Tommy Tønsberg og Kenneth Ingebretsen. Tommy er både gartner, hagebokforfatter og foredragsholder, så dette er en kunnskapsrik person som vi gleder oss veldig til å få som foredragsholder på hagelagstreffet vårt.
I nettbutikken til Tommy og Kenneth finnes det et rikholdig utvalg av stauder, løker og frø, samt et stort utvalg av andre hagerelaterte varer og utstyr. For oss hagegale er det nesten umulig å ikke legge inn en bestilling eller flere i løpet av en hagesesong.
Vi ønsker alle medlemmer og andre hageinteresserte hjertelig velkommen til å delta på dette hagelagstreffet i Fana kulturhus på Nesttun like utenfor Bergen sentrum. Det blir kaker og kaffe på inngangsbilletten (kr. 50,-), og selvsagt blir det også åresalg. Om noen har lyst til å bidra med en liten gevinst fra sin egen hage eller frøsådd, så synes vi det er veldig hyggelig. Vi ses